DC Keukens Mechelen

DC keukens Mechelen? DC-interieurs stelt zich op klanten die bewust zijn van het feit dat een keuken meer is dan alleen een paar kasten naast elkaar plaatsen. Mensen die beseffen dat een keuken niet een dagelijkse uitgave is, dat hier zorgvuldig keuzes in gemaakt moeten worden. En weten dat voor de juiste keuzes beroep moet worden gedaan op specialisten.

Voor keuken informatie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

DC keukens Mechelen

DC keukens MechelenD&C-Interieurs bvba
Steenweg op Blaasveld 71
2801 Mechelen
03 866 21 31
www.dc-keukens.be

 

 

DC keukens openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10 tot 12 uur en van 13 tot 18 uur
Woensdag: 10 tot 12 uur en van 13 tot 18 uur
Donderdag: 10 tot 12 uur en van 13 tot 18 uur
Vrijdag: 10 tot 12 uur en van 13 tot 18 uur
Zaterdag: 10 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur
Zondag: 13 tot 17 uur

U kunt ook op afspraak de toonzaal bezoeken.

DC keukens zondagen en feestdagen

DC keukens is elke zondag geopend van 13 tot 17 uur, over de openingstijden tijdens feestdagen van DC keukens is op dit moment nog niets bekend.

DC keukens klantenservice

Heeft u zeer gerichte vragen waar u specifiek antwoord op wilt? En wilt u dit zwart op wit terug kunnen lezen? Dan kunt u gebruik maken van de klantenservice van DC keukens. Zodra DC keukens het contactformulier in goede orde heeft ontvangen zullen zij deze zo snel mogelijk verwerken. Klik hier voor het contactformulier.

Telefonisch Contact DC Keukens

Heeft u liever telefonisch contact met DC Keukens? Omdat u bijvoorbeeld direct antwoord wilt op uw vraag. Dat is mogelijk. Het telefoonnummer van DC keukens betreft 03 866 21 31. Zij zijn te bereiken tijdens de openingsuren.

Ervaringen DC keukens Mechelen

De ervaring die iemand opdoet bij een keukenzaak is niet bij iedereen hetzelfde. De één kan het als zeer fijn hebben ervaren terwijl een ander er nooit weer heen wilt. Voor de ervaringen van DC Keukens kunt u hier terecht.